Klik hier wanneer de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven.

Clubkampioenschappen sv DFS
Zoals ieder jaar worden ook dit seizoen weer de clubkampioenschappen voor de afdeling gymnastiek van sv DFS georganiseerd. Onderling strijden leden, die al weken hard trainen, voor een podiumplaats. Dit jaar zullen er vier wedstrijden plaatsvinden op 7 december 2013 in sporthal de Biezenwei, te weten:
• Alle springgroepen 09.00 uur – 11.00 uur;
• Selectie turnen en de wedstrijdgroep 11.00 uur – 13.30 uur;
• Recreatiegroepen gym 13.30 uur – 15.15 uur;
• Streetdance 15.15 uur – 16.15 uur.

Voor de recreatie turn(st)ers en springsters is dit de enige wedstrijd in het jaar en zij kijken hier dan ook enorm naar uit. Op verschillende onderdelen laten zij oefeningen zien uit de recreatie oefenstof van de KNGU. Voor de selectie turnsters en springsters is het een ander verhaal. Een groot deel van de selectiegroepen heeft de eerste wedstrijd van dit seizoen er al op zitten. Desalniettemin laten de springsters in deze thuiswedstrijd sprongen zien waarmee zij op landelijk niveau deelnemen aan wedstrijden. De turnsters laten tevens oefeningen zien waarmee zij sv DFS vertegenwoordigen op regionale wedstrijden. De streetdance zal weer één van haar nieuwe dansen laten zien waar zij al enkele weken hard voor aan het trainen zijn.

Tevens wordt, tussen de wedstrijden en prijsuitreikingen door, de ‘Spring je rot!’ actie gehouden. Tijdens deze actie zullen de leden proberen in een kwartier tijd met hun groep zoveel mogelijk salto’s te springen om geld in te zamelen voor de vereniging. De leden zoeken hier zelf sponsoren voor.

Aan het einde van de dag zal bekend gemaakt worden wie zich het komende jaar clubkampioenen van de afdeling gymnastiek van sv DFS mogen noemen!
Nederbetuwesport.nl | info@nederbetuwesport.nl

Wilt u zich afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.