Klik hier wanneer de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven.

Verslag sv DFS - Woezik en Voorbeschouwing sv DFS - Zuidvogels
DFS eenvoudig langs Woezik in de beker, 2-1

Opstelling sv DFS: Jasper Heusinkveld, Rutger Worm, Arjan Goorman, Jim van Alst, Noë Bokila, Marc Harlaux, Lorenzo Davids, Qendrim Beqiraj (88. Marco Mauritz), Remy Raterink, Levi Raja Boean (92. Jelle Gijsbers), Alex Scheffer (78. Nick Romein)

Hoewel de uitslag anders deed vermoeden had DFS een eenvoudige avond tegen Woezik. DFS was heer en meester tegen de Wijchenaren. Met goed voetbal en snelle combinaties werden de bezoekers onder druk gezet. Nadat een schot van Harlaux geblokt werd en Davids naast schoot kwam de thuisploeg na twaalf minuten op voorsprong. Beqiraj passeerde zijn tegenstander buitenom om vervolgens doelman Maas met een bekeken schuiver kansloos te laten, 1-0 DFS bleef heersen en men kreeg nog wat hele en halve mogelijkheden. Net voor rust stuurde de vandaag back spelende aanvoerder Worm met een mooie pass van achteruit spits Scheffer weg die doelman Maas voor de tweede keer liet vissen, 2-0.

In de tweede helft had DFS de bal zonder daaruit heel veel kansen te creëren. Een doelpoging van Davids ging via de keeper over terwijl een snoeihard schot van Raja Boean naast verdween. Woezik stelde hier eigenlijk niets tegenover. Toch werd het nog even spannend toen de bezoekers vanuit het niets rond de negentigste minuut via Vogels de aansluitingstreffer scoorde. Even kregen de bezoekers, die de hele wedstrijd weinig te vertellen hadden, nog hoop op meer. Men kreeg nog een mogelijkheid die niets opleverde, waarna de leidsman de wedstrijd affloot.

DFS behaalde, ondanks een aantal afwezigen, eenvoudig en verdiend, voor het tweede jaar op een rij, de kwartfinale van de districtsbeker

Voorbeschouwing sv DFS - Zuidvogels

DFS speelt a.s. zaterdag om 14:30 uur op sportpark ’t Heerenland tegen Zuidvogels uit Huizen.

Onze gasten staan momenteel met 19 punten uit 20 wedstrijden op een p/d plaats in de Hoofdklasse B. De debutant in de hoofdklasse zal ongetwijfeld met het mes tussen de tanden naar de Betuwe afreizen. Elk punt kan immers bijdragen aan het eerste doel, het ontlopen van rechtstreekse degradatie. In Huizen deelde beide ploegen de punten, 1-1 Danny Roozendaal is met negen doelpunten de scherpschutter van de Huizenaren.

DFS, dat deze week de kwartfinale van de districtsbeker bereikte, wil weer omhoog op de ranglijst en daarvoor is winst tegen de Huizenaren noodzakelijk. De ploeg lijkt gezien de resultaten en het goede spel van de laatste week in de oefenduels en het bekerduel weer het juiste spoor te pakken te hebben, al zal dat in de competitie nog wel bevestigd moeten worden.

Bent U er ook om onze jongens te steunen?

SAMEN ZIJN WE IMMERS STERK!
Nederbetuwesport.nl | info@nederbetuwesport.nl

Wilt u zich afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.