Klik hier wanneer de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven.

Wederom een puntendeling voor DFS, 1-1
Opstelling sv DFS: Peter Veeneman, Noë Bokila, Rick van Walsem, Jim van Alst, Marijn de Kler (79.Melvin van Osenbruggen), Lorenzo Davids, Marc Harlaux, Rutger Worm (71.Thijs Hendriks), Luciën Dors, Levi Raja Boean, Alex Scheffer (68.Remy Raterink)

DFS slaagde er helaas wederom niet in om de eerste overwinning in 2018 op eigen bodem te behalen. Na vier minuten keek de thuisploeg al tegen een snelle achterstand aan. Doelman Veeneman liet een inzet van Luchtenberg zomaar door zijn handen en benen binnen glippen, 0-1. DFS mocht, zoals zo vaak, het spel weer maken terwijl HZVV geduldig af kon wachten na de snelle voorsprong. De bezoekers overleefde een aantal klutssituaties in de zestien. Toch kon de gelijkmaker niet uitblijven. Rond het half uur rondde Luciën Dors met een perfecte kopbal een gave voorzet van aanvoerder Worm af, 1-1. HZVV kreeg vijf minuten voor het rustsignaal pas de tweede kans van de eerste helft toen Akkerman een voorzet over kopte.

In de tweede helft verdween in de beginfase een doelpoging van Worm naast. Pogingen van Davids en Raja Boean werden geblokt. De gasten kwamen niet veel verder dan een kopbal, vanuit een corner, die overging. In deze fase was de wedstrijd van beide kanten rommelig, zonder veel mogelijkheden. In het laatste kwartier had DFS het meeste recht op de overwinning. Nadat Raja Boean zijn doelpoging, na een fraaie actie, in het zijnet zag belanden verdween een schot van de ingevallen Raterink achter de kansloze Streutker tegen de paal. Enkele tellen later schoot Raterink net voorlangs terwijl een streep van Davids, na een afvallende bal, door een Hoogeveener van de lijn kon worden gekopt. Vrouwe Fortuna werkte deze keer niet mee, zodat DFS genoegen moest nemen met wederom een puntendeling in eigen huis, 1-1

A.s. maandag staat om 14:30 uur op sportpark De Burcht de wedstrijd tegen NSC Nijkerk op het programma.
Nederbetuwesport.nl | info@nederbetuwesport.nl

Wilt u zich afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.