Klik hier wanneer de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven.

29 maart 14.30 uur ; sv DFS - vv Nunspeet
Beste nieuwsbrieflezers,

Zaterdag 29 maart staat al een tijdje in menig agenda genoteerd. Op deze dag wordt namelijk het eerder afgelaste duel tegen Nunspeet ingehaald.
Het betreft hier de laatste wedstrijd die meetelt voor de tweede periode. DFS staat daarin op de eerste plaats en bij iedere uitslag die beter is als verliezen met 0-2 levert de periodetitel op.
Het sceneraio van mogen verliezen mag echter geen item zijn. Door de ploeg uit Nunspeet met lege handen naar huis te sturen wordt de voorsprong in de competitie op hen uitgebouwd naar 7 punten. Bij winst zal de voorsprong op nummer 2, WVF, vier punten bedragen.
Volgende week wacht echter een hele lastige uitwedstrijd tegen DOS '37 (thuis van verloren!!) dus dat maakt de wedstrijd van komende zaterdag alleen maar belangrijker,

Het zou leuk zijn om een klein feestje te vieren na het binnenhalen van de periode maar dé hoofdprijs van dit jaar is natuurlijk het kampioenschap en daarmee promotie naar de Hoofdklasse.
Met een selectie die langzamerhand weer steeds fitter wordt, is de wedstrijd tegen Nunspeet een prachtige uitdaging. Daarnaast moeten we ons revancheren tegen de uitnederlaag daar van 4-1. Die uitslag doet vermoeden dat we geen schijn van kans hadden maar dat was zeker niet zo. Nunspeet scoorde toen in de blessuretijd tweemaal.

Komt dus allen zaterdag 14.30 uur!!!!
Nederbetuwesport.nl | info@nederbetuwesport.nl

Wilt u zich afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.