Klik hier wanneer de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven.

Zaterdag 3 mei 15.00 uur Blauw Geel - sv DFS in Ede
Beste nieuwsbrieflezers,

Hierbij ontvangen jullie een korte voorbeschouwing op de aanstaande kampioenswedstrijd van DFS. Het zou mooi zijn als velen van jullie, die dit allemaal mede mogelijk maken, in Ede aanwezig zijn.

Zaterdag 3 mei weer kammpioenswedstrijd voor DFS

Komende zaterdag, 14 dagen na de eerste kans om kampioen te worden, volgt kans twee. De kans dat het nu gaat gebeuren is nu in eigen hand. Als sv DFS zaterdag minimaal een punt in Ede weet te bemachtigen, is het kampioenschap een feit.

Dat dit zo maar even zal gebeuren, zal zeker niet het geval zijn. Blauw Geel 55 is de laatste tijd afgegleden en moet nu zelfs voor directe degradatie vrezen. Drie ploegen komen nog voor de tweede degradatieplaats naast OWIOS in aanmerking. Dat zijn Sparta Enschede, AVW 66 en Blauw Geel dus.

Aan de andere kant moet DFS gewoon van zijn eigen kracht en positie uitgaan en dat is een sterke, kijkend naar de ranglijst!!

Wat belangrijk is dat er veel publieke steun zal moeten zijn voor de mannen van DFS is een feit. Een ieder wordt dan ook dringend gevraagd om als 12e man in Ede te zijn.

Mocht het kampioenschap worden behaald dan zal de spelersgroep en staf op spectaculaire wijze worden vervoerd van Ede naar Opheusden.

Eenmaal in Opheusden en op het sportpark Heerenland aangekomen, zal de supporterschare hun helden ontvangen en met hen een mooi kampioensfeest gaan vieren!! Een en ander zal door een DJ worden begeleid.
Nederbetuwesport.nl | info@nederbetuwesport.nl

Wilt u zich afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.